A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
 • A gyártásban a határidők betartása és a minőségi megfelelés egyaránt rendkívül fontos. A folyamatokra és a termékekre vonatkozó minőségbiztosítás nélkül pedig lehetetlen a szállítási határidők precíz betartása.

  Tovább
 • A gépek és a gyártástechnológia jövője egyértelműen az automatizálás. Az egyes gépeket és gyártóegységeket összekapcsolhatjuk az internet, azon belül is az IoT, vagyis az eszközök internetes segítségével, egy virtuális világot létrehozva. Nemcsak a gyárakban, a mindennapjainkban használt eszközök - például a háztartási gépek, autók, mérőórák, pénztárgépek - is képesek kommunikálni egymással az interneten keresztül.

  Tovább
 • A 3300 négyzetméteres, modern üzemcsarnokunk, high-tech, fiatal gépparkunk és magasan képzett, tapasztalt szakembergárdánk a legmagasabb színvonalú szerszámkészítést biztosítják. Minden ehhez szükséges részfolyamat elvégezhető egy telephelyen, a GIA Form csarnokában.

  Tovább
 • Az elmúlt évek dinamikusan fejlődő teljesítményét mutatja, hogy 15 év alatt tizenötszörös forgalomnövekedést értünk el, amihez természetesen folyamatos kapacitás bővítésre is szükség volt. A korábban kalkulált kapacitás maximumát elérve 2019-re megdupláztuk erőforrásainkat. Ennek hatására gépszámban nemcsak, hogy megvalósítottuk a maximumot, de a már 10 éves berendezéseket lecserélve, fröccsöntő gépparkkunk teljesen megfiatalodott.

  Tovább
 • A kupakok különféle formájúak és fajtájúak lehetnek, betekerésüket pedig az úgynevezett kónuszok végzik. Valahányszor új kupak kifejlesztésére kerül sor, ezeket az alkatrészeket is egyedileg kell megtervezni és CNC forgácsolással elkészíteni.

  Tovább
 • A Nosiboo elektromos orrszívó család 2014-ben orvosi eszköz kategóriában elnyerte a legrangosabbnak tartott nemzetközi Red Dot Design termékdíjat. Két évre rá a termék egyedi és kimagasló formatervezésért a Német Design Tanács elismeréseként a German Design Award díjat is megkapta.

  Tovább
 • lézerhegesztés

  Egy fröccsöntött tárgy gyártásához szükséges egyedi szerszám elkészítése hosszú időt vesz igénybe és több millió forintos költséggel jár. A szerszámok ötvözött acélból, nagy pontossággal, hosszú tervezési, tesztelési és próbafolyamatot követően készülnek el.

  Tovább
 • Tudjuk, hogy a szerszámgyártók gyakran ütköznek abba a problémába, hogy nehéz megfelelő lehetőséget találni az elkészült szerszám kipróbálására. A GIA Form Kft. fiatal, modern gépparkkal felszerelt, 80%-ban automatizált fröccsöntő üzemében ingyenes szerszámpróbát biztosítunk minden ügyfelünknek, aki a próbát követően a széria gyártását is tőlünk rendeli meg

  Tovább
 • Gia Form fröccsöntő

  A műanyag fröccsöntést és szerszámkészítést, annak ellenére, hogy egymáshoz szorosan kapcsolódó folyamatok, az ipar még mindig külön kezeli. Ez azért nem célszerű, mert sok esetben, sem a formatervező, sem az alkatrész tervező nem tudja, hogy hol vannak a fröccsöntés fizikai határai. Az alapvető tervezési hibák pedig leggyakrabban a szerszámpróba alkalmával derülnek ki. Annak érdekében, hogy időt és energiát, ezáltal költségeket takaríthassunk meg a gyártás-előkészítési folyamat során, összeszedtük milyen szempontok szerint érdemes fröccsöntő üzemet választani.

  Tovább
 • Az érdi székhelyű, 15 éve szerszámkészítéssel és műanyag fröccsöntéssel foglalkozó, dinamikusan fejlődő GIA Form Kft. munkatársakat keres az alábbi munkakörbe: Operátor (állandó délutános műszakra)

  Tovább
 • Az érdi székhelyű, 15 éve szerszámkészítéssel és műanyag fröccsöntéssel foglalkozó, dinamikusan fejlődő GIA Form Kft. munkatársakat keres az alábbi munkakörbe:

  Tovább
 • Az érdi székhelyű, 15 éve szerszámkészítéssel és műanyag fröccsöntéssel foglalkozó, dinamikusan fejlődő GIA Form Kft. munkatársakat keres az alábbi munkakörbe:

  Tovább
 • 30 éve, hogy a hazai gazdasági és politikai körülmények kedveztek a vállalkozásalapításnak, abban a felpezsdült helyzetben Gaszt István, úgy döntött, hogy szaktudását az üzleti életben is kamatoztatja, szerszámgyártó családi vállalkozást alapított. Alig 15 év múlva, fia Gaszt Attila, a GIA Form jelenlegi ügyvezető-igazgatója megalapította a vállalatot, korlátolt felelősségű társasági formában. 2018 június 12-én ünnepelték ezt a kettős jubileumot, s az azóta elért eredményeket.

  Tovább
 • Gaszt István és Attila az Év Gyá

  Átadták az Év Gyára 2017 díjakat május 11-én, a budapesti Larusse Rendezvényközpontban és a 3 milliárd forint alatti éves nettó árbevétel kategóriában a GIA Form Kft. – fennállásának 15. jubileumi évében – megkapta a fődíjat, így egy évig viselheti az Év Gyára kitüntető címet.

  Tovább
 • Robotkar

  Gaszt Attilával, a GIA Form tulajdonos-ügyvezetőjével beszélgettünk arról, hogy mit jelent az ipar digitalizációja, a negyedik ipari forradalom a cég szempontjából.

  Tovább
 • Év Gyára 2017 logo

  A Gyártás Trend magazin harmadik éve kiírt versenyén idén is indulunk! Az Év Gyára 2017 9 kategóriában keresi a legjobb magyarországi gyáregységeket. A verseny célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja az év gyártó vállalatát, és a meghirdetett kategóriák győzteseit. A versenyen minden hazai gyártó egységgel rendelkező cég indulhat a meghirdetett 9 kategóriában.

  Tovább
 • robot

  Számos workshopra, szakmai konferenciára hivatalosak azok a gyártóvállalatok, amelyek jelenleg a magyar ipar jelentős részét teszik ki. Ezeken a rendezvényeken a legforróbb témák az ipar 4.0 elemeihez kapcsolódnak. Hogy mi is az az ipar 4.0? A mi meghatározásunk is elég képlékeny és számos elemet tartalmaz.

  Tovább
 • Az érdi székhelyű, szerszámkészítéssel és műanyag fröccsöntéssel foglalkozó, dinamikusan fejlődő GIA Form Kft. munkatársakat keres operátori munkakörbe:

  Tovább
 • Minőségellenőr munkakörbe keres munkatársakat az érdi székhelyű, szerszámkészítéssel és műanyag fröccsöntéssel foglalkozó, dinamikusan fejlődő GIA Form Kft.

  Tovább
 • GIA Form üzem

  Kapacitásbővítési kihívásokra több megoldást is találtunk: miután tavaly bevezettünk egy innovatív szolgáltatást a gyártóiparba, a teljeskörű projektmenedzsmentet, valamint a szervezetfejlesztési- és gyártásirányítási folyamatainkat is átalakítottuk, idén a technológiai fejlesztésekre koncentrálunk.

  Tovább