A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!

80%-ban automatizált fröccsöntő üzemünkben a bonyolult, összetett, semmi mással nem legyártható alkatrészeket is elkészítünk. Nemcsak szerszámkészítést, de fröccsöntést, összeszerelést, CNC forgácsolást is vállalunk. A fröccsöntéshez kapcsolódó folyamatok mindegyikéhez szakértő segítséget nyújtunk Önnek és cégének.

Az ipari projektek minden fázisát ránk bízhatja, hiszen a legjobb szakemberekkel dolgozunk, legyen szó akár formatervezésről, szerszámtervezésről, szerszámgyártásról, a termék előállítás első fázisairól, műanyag fröccsöntésről vagy CNC forgácsolásról. A legmodernebb gépekkel, a funkció és a design szolgálatában, a fröccsöntési technológia szabályainak szem előtt tartásával dolgozunk. Bízza ránk teljeskörű ipari projektmenedzsmentjét a tervezéstől akár a logisztikáig!

3300 négyzetméteres, modern üzemcsarnokunk, high-tech, fiatal gépparkunk és magasan képzett, tapasztalt szakembereink teszik lehetővé ügyfeleink színvonalas kiszolgálását.

Tudjuk, hogy a kiváló minőségű termék gyártását csak a legprecízebb tervezési folyamattal érhetjük el. Tudjuk, hogy az idő pénz, így üzemünkben minden, a gyártáshoz szükséges részfolyamat elvégezhető. Üzemünkben minden szükséges erőforrás, ügyfeleink rendelkezésére áll. Szaktudásunkat és berendezéseinket folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a legmagasabb színvonalon teljesítsünk és méltóak maradjunk a „2017-es év gyára” kitüntető címéhez.

Célunk, hogy megrendeléseinket folyamatos minőségellenőrzéssel, korszerűen, gazdaságosan, hatékonyan, egyenletes minőségben, megrendelőink megelégedettségére és a környezet megóvása mellett teljesítsük.

Büszkék vagyunk arra, hogy analízis szolgáltatásunkkal számos fiatal terméktervezőt segíthettünk hozzá céljai eléréséhez.

Ismerjen meg minket egy gyárlátogatás alkalmával, vagy kérje ajánlatunkat és találkozzunk személyesen!