A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!

 

A GIA FORM KFT. TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉSE

A TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:

19 778 549  Ft.

 

Kivitelezés ideje: 2014. 07. 07. – 2014. 09.11.

Kedvezményezett: GIA Form Szerszám és Alkatrészgyártó Kft.

High-tech beruházás valósul meg Érden a Közép-Magyarországi Operatív Program keretében

 

Az érdi székhelyű GIA Form Kft. 19,78 millió forintos támogatást nyert technológiai fejlesztésre

  

A Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatósága 2013 októberében ítélte meg a 19,78 millió forint összegű támogatást az érdi cég számára, hogy megvalósulhasson egy nagy sebességű marógép beszerzése, mely lehetőséget biztosít a cég kapacitásainak további bővítésére.

 

A 2003-ban alakult, jelenleg közel 50 főt foglalkoztató vállalkozás tevékenységének fő területei a szerszámgyártás, a fröccsöntés és a CNC forgácsolás. A KMOP-1.2.1-13/A-2013-0303 számú projekttel támogatott új berendezés a normál megmunkáló gépekhez képest háromszoros sebességgel látja el a munkafolyamatokat, vezérlése a jelenlegi csúcstechnológiát képviseli. Így az eszközbeszerzéssel cégünknél a gyártókapacitás növelésén kívül egy jelentős technológiai fejlesztés is megvalósul, mely nagyban hozzájárul versenyképességünk további növeléséhez.

 

Az Érdi I. Iparterületen 076/36. HRSZ. alatt lévő telephelyünkön megvalósult beruházásnak köszönhetően németországi és hazai partnereink igényeit kiváló minőségben, még rövidebb szállítási határidővel tudjuk kiszolgálni, és megrendeléseink növelésével lehetővé válik a cégünk által foglalkoztatott munkatársak létszámának további fenntartása, illetve növelése.

 

mikron-hsm-500-lp-vezerlopult